top of page
Rudy Debbaut Accountancy & Tax Advisory

Betrouwbare adviseur voor uw vermogensplanning

Grote expertise in vermogensadvies

Draaien de zaken goed in uw bedrijf? Dat verheugt ons. En heeft u al aan het beheer van uw persoonlijk en bedrijfsvermogen gedacht? De competente gecertificeerd fiscaal accountants van Rudy Debbaut zijn eveneens gespecialiseerd in vermogensplanning en -structurering van ondernemingen. Zo kunnen wij u deskundig onafhankelijk advies verschaffen over welke de beste beleggingen van het moment zijn. U kunt beleggen in waardepapieren zoals aandelen en obligaties. Maar ook beleggen in beleggingsfondsen of vastgoed is mogelijk. Met onze kennis van de financiële wereld en de economische evoluties en verschuivingen in binnen- en buitenland geven wij u tips die het overwegen waard zijn.

Daarnaast kan u ervoor opteren om een deel van uw vermogen te investeren. Bijvoorbeeld in de uitbreiding van uw bedrijf, in de overname van een onderneming; eventueel ook in sponsoring van onderzoek en ontwikkeling in uw sector. Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen u graag bij de afweging van alle opties.

arrow-down.gif

Opvolging en successierechten

De nood aan vermogensplanning kan soms heel concreet worden als u aan uw opvolging in het bedrijf begint te denken. Staat uw opvolging snel te gebeuren, dan kan er een echte opvolgingsproblematiek ontstaan. Uw bedrijf en alle betrokkenen hebben er belang bij dat er vlug duidelijkheid over een en ander komt.

 

Bij Rudy Debbaut kunnen wij u bijstaan om de juiste beslissingen te nemen:

  • om het voortbestaan van het bedrijf en de continuïteit van de professionele activiteiten te vrijwaren,

  • om alle juridische implicaties voor te bereiden: verantwoordelijkheden, verplichtingen, aansprakelijkheid e.a.

Anker 1
Rudy Debbaut Accountancy & Tax Advisory

Zoekt u een expert in vermogensplanning, successierechten en opvolging van ondernemers?

Aarzel niet en maak een afspraak met Rudy Debbaut Accountancy & Tax Advisory in Waasmunster. Wij helpen u graag van maandag tot en met zaterdagvoormiddag, steeds op afspraak.

bottom of page